Clarion Hotel Sign satsar på sitt gym Fit&Fab

Rachid Benjira, Running Coach på Clarion Hotel Sign och ambassadör för Fit&Fab Rachid Benjira, Running Coach på Clarion Hotel Sign och ambassadör för Fit&Fab

Gymmet på Clarion Hotel Sign har uppmärksammats tidigare då de nya Artis Renew-träningsmaskinerna från Technogym installerades. Maskiner som tillvaratar energin som produceras när man använder maskinerna och skickar ut det i Stockholms elnät. Nu tar hotellet ett helhetsgrepp om träning, hälsa och välmående där första steget är att knyta ihop alla satsningar under ett och samma namn - Fit&Fab.

- Att träning och hälsa betyder mycket för våra gäster är något vi är väl bekanta med, och det vi märker är att våra gäster efterfrågar mer än ett gym. Efterfrågan att möta likasinnade och att vara en del av en gemenskap blir allt viktigare och självklart vill vi skapa en plats där våra gästers önskan blir verklighet, säger Henrik Berghult, VD på Clarion Hotel Sign.

Inom konceptet Fit&Fab lyfter Clarion Hotel Sign upp sina gruppträningar så som cirkelträning, löprundor och kampsport samt kombinationen gym tillsammans med spa, Selma City Spa. Till Fit&Fab är inte bara hotellets gäster välkomna, även lokala fans kan ta del av gymmet genom att besöka hotellets spa, Selma City Spa, då Fit&Fab ingår i entrén. Har du även ett exklusivt medlemskap på hotellet ingår både spa och gruppträningar.

- Jag är uppväxt med löpträning och att jag får peppa och sprida min löparglädje vidare till både våra hotellgäster och våra lokala fans är helt fantastiskt, säger Rachid Benjira, Running Coach på Clarion Hotel Sign. Varje onsdag morgon klockan 07.00 springer jag med de som vill en runda genom ett nyvaket Stockholm och jag vill utmana vår allas Petter A. Stordalen att hänga med, avslutar han.

Under 2019 kan du se fram mot spännande happenings på Stockholms största hotell där träning och hälsa står i fokus. 

Rate this item
(0 votes)
Johan Klavestrand

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo