WiseGym – ett system som ger dig rätt fokus

Vi på WiseGym har som mål att skapa riktiga konkurrensfördelar, bättre resultat och nöjdare kunder för ditt företag.

Med över 100 års erfarenhet av gymverksamhet fick vi nog av ineffektiva processer och samordning av olika system. Vi vill göra gymföretagandet smidigt och effektivt – och framförallt kul! Därför har vi skapat ett system som frigör tid till det viktigaste - att motivera kunder och utveckla affärsverksamheten. 
 
WiseGym förbättrar värvning av nya kunder, kundnöjdhet bland befintliga kunder och merförsäljning. Med vårt system skapar du kommunikation som engagerar dina kunder. Vi automatiserar uppgifter där du inte behövs. 
 
Vi vill att du ska hålla jämna steg med dina kunder. Konsumenterna är välinformerade och kräver både snabba och okomplicerade tjänster. Med WiseGym kan du erbjuda dina kunder en mer omfattande gymupplevelse och effektivare interaktion. WiseGym-systemet når din kund i vardagen och digitaliserar nödvändiga tjänster. Passerkortet hör till historien, ett mobilt gymkort har du alltid med dig. 
 
Träning är inte alltid lätt, men systemet ska vara det. WiseGym håller med i det aktiva livet.
 

 

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB