WiseGym – ett system ska vara enkelt

Som systemleverantör har vi sammanlagt 100 års erfarenhet av gymverksamhet och flertal system. 

Vid millennieskiftet gick vi från papper och penna till digitala system, och en ny värld öppnades för oss. Det blev dock snabbt tydligt att en stor del av branschens informationssystem inte följde med i gymverksamhetens utveckling och förändringar. Så man anpassade verksamheten efter informationssystemens egenskaper. Är det inte lite galet? 

På WiseGym fick vi nog av ineffektiva processer och samordning av olika system. Vi undersökte olika systemalternativ och diskuterade med våra kollegor runt om i Europa. Slutligen förstod vi att det inte finns ett system som passar branschens alla behov. Då föddes tanken om ett eget system. 

Efter några år råkade vi av en tillfällighet på WiseNetwork. Vi insåg snart att vi hade en gemensam ambition: att skapa bättre system och förenkla entreprenörskap. WiseNetwork erbjöd de bästa funktionerna för marknadsföring, innehållsproduktion och ekonomisk förvaltning, och vi hade kunskapen och ett brinnande intresse för gymverksamhet. WiseGym föddes. 

Vi vill göra gymföretagande smidigt och effektivt – och framförallt roligt! Vårt mål är att ge ditt företag riktiga konkurrensfördelar, bättre resultat och nöjdare kunder. Träning är inte alltid enkelt, men systemet bör vara det. WiseGym håller med i det aktiva livet!
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB