Campushallen håller medlemmarna nöjda med ExorLive Go

Med träningsappen ExorLive Go behåller Campushallen sina medlemmar under semestern.

Campushallen inspirerar till träningsglädje och är Östergötlands ledande tränings- och friskvårdsanläggning. Campushallen önskade att erbjuda en träningsapp till alla sina medlemmar för att behålla de som inte är i Linköping under semestern.

Campushallen har använt ExorLive i flere år för att dela träning till sina medlemmar. Nu använder de också ExorLive Go App med Toolbox vilket gör att de kan dela träningsprogram och inspiration via en träningsapp. Med Toolbox utvidgningen har appen fått en design som matchar Campushallens varumärke. 

I appen hittar medlemmar också länkar till Campushallens e-gym, PT-bokning, gruppträningspass och träningsprogram.

"Vi på Campushallen använder ExorLive Go App med Toolbox. Då många av Campushallens medlemmar är studenter som lämnar Linköping under sommar- och jullov har de länge funderat på ett mervärde som gör att medlemmarna vill behålla sina träningskort på Campushallen fastän de inte kan besöka gymmet fysiskt. Då Corona-pandemin bröt ut våren 2020 blev det extra angeläget att inspirera och hjälpa alla medlemmar till träning på distans med en digital lösning." menar Gunilla Jonsson, friskvårdsansvarig på Campushallen i Linköping
 
I appen erbjuds medlemmarna bland annat:
* Träningsprogram med olika inriktningar för alla att ta del av.
 
* Egna träningsvideos på övningar med anläggningens egen personal.
 
* Personligt anpassade träningsprogram och träningsplaner för PT-kunder.
 
* Möjlighet att boka tid hos PT direkt genom inbäddad app i appen.* Möjlighet att boka anläggningens gruppträningspass.
 
* Ta del av nyheterna från Campushallen i extern länk till senaste nyhetsmailet.
 
* Chatt med träningsrådgivare.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB