CL Fitness förstärker ledningen med ny VD

Reinhold ”Rajje” Dissauer blir ny VD för CL Fitness. 

I samband med att företaget tecknat nytt avtal med Precor har Styrelsen i CL Fitness beslutat att förstärka ledningen med två nya krafter. 
 
CL Fitness, som startade 2003, har fokus på att till sina kunder leverera lönsamma träningslösningar. Strävan är alltid att ligga i framkant på innovation och att ta fram vägvinnande koncept. I sin portfölj har man välkända varumärken som bland annat Precor, Assault Fitness, eGym, Hoist och Prama. 
 
Nu gör CL Fitness förändringar i sin organisation där Rajje tar en VD roll. Rajje har varit verksam i branschen sedan 1996 med många framgångsrika år inom främst försäljning. Närmast kommer han från Nordome Fitness i Norge där han representerat Precor och före det tre år på CL Fitness. 
 
”Det känns grymt inspirerande att vara tillbaka i Sverige och hos CL Fitness, jag är extremt taggad över att träffa kunder och kollegor i branschen efter 5 år i Norge. CL Fitness arbetar med många starka
varumärken där framförallt EGYM och Precor sticker ut som världsledande aktörer”, menar Reinhold ”Rajje” Dissaurer.
 
Samtidigt går Mikael Eriksson in som vice VD och arbetande styrelseledamot. Mikael har lång erfarenhet från styrande befattningar i företag och organisationer, senast som CEO på ett Telecombolag i Finland.
 
”Personalen på CL Fitness är en stor tillgång – ett fantastiskt gäng med bred kunskap. De vet hur man designar och inreder träningsanläggningar. Vårt uppdrag blir att ge hela teamet de bästa förutsättningarna att trivas och lyckas. Känns väldigt kul att få göra detta tillsammans med Rajje – en profil i branschen som är duktig på att se affären från köparens perspektiv och skapa lönsamhet hos kund”, säger Mikael Eriksson.
 
Erik Högström, Styrelseordförande på CL Fitness avslutar - ”Jag ser mycket ljust på framtiden, både Rajje och Mikael är två lagspelare med rötterna i lagidrotten. Jag är övertygad om att de kommer bygga en stark organisation och ta CL Fitness vidare till nästa nivå.”
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB