Pavigym väljer CL Fitness som exklusiv distributör för den svenska marknaden

Nu är det officiellt att Pavigym väljer CL Fitness som exklusiv distributör för den svenska marknaden.

Pavigyms unika träningskoncept PRAMA har knappt lanserats i Sverige, men har redan blivit en snackis i branschen. Så vad handlar det om? PRAMA-systemet koordinerar musik, ljus och tajming och gör traditionell träning till en interaktiv, motiverande och fullständigt uppslukande upplevelse. Det här är nytt och revolutionerande – på riktigt!
 
PRAMA är en helt unik upplevelse, men samtidigt enkelt att komma igång med och vänder sig till alla – från nyfikna nybörjare till vältränade atleter, såväl barn som äldre.
 
"PRAMAS grundfilosofi är att locka till rörelseglädje för medlemmarna genom att leverera en engagerande och motiverande träningsmiljö, via modern interaktiv teknologi med fokus på gamification, mätbarhet och social gemenskap. Dessutom skapar en PRAMA–installation en flexibel och effektiv plattform i gruppträningssalar som ofta står outnyttjade under stora delar av dagen, och därmed kostar pengar för operatörer", säger CL:s försäljningschef Thomas Werneman.
 
 
Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB