Ett "Casall Case Study Gym" i hjärtat av Södermalm

Den 13 september 1911 bildades Stockholms Allmänna Gymnastikavdelningar som på senare tid kom till att kallas för Saga. 1985 öppnade Saga sin egna och nuvarande träningsanläggning på Mariatorget i Stockholm – mitt i hjärtat av Södermalm. Mycket har förstås förändrats sedan begynnelsen men helhetstänk inom hälsa är något som bestått.

Under den tidiga sommaren 2018 påbörjades ett projekt som senare kom att kallas för Saga Motion 3.0. Ett resultat av flera månaders planering och nära samarbete mellan parterna Saga Motion och Casall PRO. Målet med detta projekt var att skapa ett modernt träningscenter med den senaste tekniken och utrustningen som samtidigt lyckades behålla den starka känslan av historia och tradition som har funnit sedan starten 1911. Ett familjärt ”vardagsrum” på söder där samhörighet, glädje och gemenskap råder, som varje dag får oss att må bättre – både i kropp och själ.
 
Idag står lokalen på Mariatorget färdigrenoverad och klar – 100% inredd med förstklassig utrustning från Casall och Matrix Fitness. Sagas medlemmar har numera tillgång en stor HIT Cage med tillhörande utbyggnationer och redskap, maximalt ergonomiska styrkemaskiner från Matrix, ett rikligt frivikts- och styrketräningsområde så väl som en stor gruppsal med redskapen för alla tänkbara klasser.  
 
Casall Saga 2
 
Även receptionen har genomgått en makeover då en ny receptionsdisk tillsammans med andra nya, stilrena möbler står monterade och klara. En liten förändring som ger ett stort intryck av professionalism och funktionalitet vid första steget in genom dörren.

”Det har varit en ära att få samarbeta med Saga Motion i detta projekt. Resultatet överträffar även våra högt ställda förväntningar och vi hoppas på att många fler upptäcker och tar del av Saga Motions imponerande satsning på friskvård och folkhälsa som ett resultat av detta”, säger Christer Andersson Sales Manager på Casall PRO.
 
Läs mer om Saga Motion här >>
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB