Motosumo stärker sin kassa för en snabbare expansion

Motosumo står inför en spännande framtid och har nu säkrat en tredje investeringsrunda för att fortsätta finansiera sin tillväxt.

Motosumo, är ett Köpenhamnsbaserat teknologibolag i fitnessbranschen. Tjänsten som Motosumo levererar är världens första som använder mobiltelefonen för att i realtid koppla ihop deltagarna i gruppträning. Nu kan ditt gym ge dina medlemmar en ständigt uppdaterad upplevelse, med en massa motiverande funktioner och ett levande socialt nätverk. Allt detta utan att någon hårdvaruinvestering krävs.
 
Det senaste kapitaltillskottet kommer från investerare som Promentum Equity Partners, Vedere Ventures, Pre-Seed Ventures och affärsängel Niclas Bönström, grundare av Mrs Sporty. Investeringen visar fortsatt tro på framgång för appen - älskad av instruktörer och användare - och förstärks av Motosumos senaste partnerskap med Core. Träningsgiganten Core har ambitionen att utbilda 10 000 instruktörer om året runt om i världen, i att använda Motosumo-appen inom gruppträning.
 
Enligt Motosumos VD, Kresten Juel Jensen, är detta senaste kapitaltillskott ett tecken på att Motosumo levererar enligt sin tillväxtplan. "Denna tredje investeringsrunda överstiger det ursprungliga engagemanget från våra investerare. Vi ser det som ett tecken på förtroende för vår produkt och det visar att de är redo att göra det lilla extra för att stödja vår internationella tillväxt", säger Kresten Juel Jensen.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo