Wondr - det smarta affärssystemet

Wondr är det smarta affärssystemet för alla inom träningsbranschen. Det är ett avancerat och användarvänligt system med alla funktioner direkt i din webbläsare.

Wondr har funnits på marknaden sedan 2015. Från start har målet varit att samla många smarta funktioner i ett användarvänligt och automatiserat system som ständigt utvecklas och försöker möta varje kunds unika behov. Systemet anpassar sig för olika typer av verksamhet, användarna varierar från traditionella gym, PT studios, crossfitboxar och yoga studios men även mer specialiserade anläggningar som parkour. 
 
Med Wondr blir det enkelt att ta kontroll över företagets merförsäljning och öka lönsamheten, inga dyra tilläggskostnader tillkommer då allt som behövs redan finns i systemet.

Det är ett webbaserat system vilket innebär att det går att arbeta i Wondr vart man än befinner sig. Du kan dessutom säga adjö till plast och papper då all administration sker digitalt. Det är även väldigt enkelt att byta från andra system till Wondr och det erbjuds hjälp med allt från kundimport till skapandet av nya medlemskap.

”Wondr, är ett affärssystem designat av människor som arbetat länge i branschen, samt utvecklat av programmerare med spjutspetskompetens”.

Wondra19

Wondr är skapat utav ett team med lång erfarenhet och brinnande passion för träningsbranschen. Systemet är designat för att underlätta den dagliga driften av alla typer av träningsföretag. Wondr erbjuder en stor variation av smarta funktioner så som CRM-verktyg, fakturamodul, kassasystem, utförliga rapporter, kampanjverktyg och schemabokning. 

Wondr samlar alla de viktigaste funktionerna i ett system samtidigt som det kan hjälpa företag med kundretention och leads-generering via ett specialutvecklat verktyg. Du bestämmer hur systemet ska behandla dina kunder. Ska kunderna gratuleras för sitt hundrade pass? Betala en avgift vid missat pass eller varför inte få en gåva på sin födelsedag. Din fantasi sätter gränserna och systemet sköter resten. Ett komplett system för hela din verksamhet.

Varför inte boka en demo med Wondr på en gång?  
 
Rate this item
(6 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo