Print this page

Wondr - det smarta affärssystemet

Wondr är det smarta affärssystemet för alla inom träningsbranschen. Det är ett avancerat och användarvänligt system med alla funktioner direkt i din webbläsare.

Wondr har funnits på marknaden sedan 2015. Från start har målet varit att samla många smarta funktioner i ett användarvänligt och automatiserat system som ständigt utvecklas och försöker möta varje kunds unika behov. Systemet anpassar sig för olika typer av verksamhet, användarna varierar från traditionella gym, PT studios, crossfitboxar och yoga studios men även mer specialiserade anläggningar som parkour. 
 
Med Wondr blir det enkelt att ta kontroll över företagets merförsäljning och öka lönsamheten, inga dyra tilläggskostnader tillkommer då allt som behövs redan finns i systemet.

Det är ett webbaserat system vilket innebär att det går att arbeta i Wondr vart man än befinner sig. Du kan dessutom säga adjö till plast och papper då all administration sker digitalt. Det är även väldigt enkelt att byta från andra system till Wondr och det erbjuds hjälp med allt från kundimport till skapandet av nya medlemskap.

”Wondr, är ett affärssystem designat av människor som arbetat länge i branschen, samt utvecklat av programmerare med spjutspetskompetens”.

Wondra19

Wondr är skapat utav ett team med lång erfarenhet och brinnande passion för träningsbranschen. Systemet är designat för att underlätta den dagliga driften av alla typer av träningsföretag. Wondr erbjuder en stor variation av smarta funktioner så som CRM-verktyg, fakturamodul, kassasystem, utförliga rapporter, kampanjverktyg och schemabokning. 

Wondr samlar alla de viktigaste funktionerna i ett system samtidigt som det kan hjälpa företag med kundretention och leads-generering via ett specialutvecklat verktyg. Du bestämmer hur systemet ska behandla dina kunder. Ska kunderna gratuleras för sitt hundrade pass? Betala en avgift vid missat pass eller varför inte få en gåva på sin födelsedag. Din fantasi sätter gränserna och systemet sköter resten. Ett komplett system för hela din verksamhet.

Varför inte boka en demo med Wondr på en gång?  
 
Boka din demo och läs mer om Wondr här >>
Rate this item
(6 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Latest from Björn Johansson

Related items