Spännande nyhet från Gantner

Är det dags att uppgradera din träningsanläggning? Gantner Technologies tillhandahåller kompletta lösningar för inpassering, incheckning, elektroniska skåpslås, kontantlös betalning mm.

Gantners senaste lösning heter GT7. Det är en terminal perfekt för inpassering. GT7-terminalen finns tillgänglig med och utan fingeravtryckssensor. Här finns en mängd positive egenskaper vilket inkluderar möjligheten att kunna identifiera kunden via RFID, NFC eller trådlöst interface. Självklart finns det en unik App som styr många av processerna.
 
Den lättanvända appen bestämmer om GT7 läsaren ska användas som åtkomstterminal (åtkomstkontroll för dörrar, svänghjul), en tidsterminal (timerfunktion för solarium, bubbelpool) eller en informationsterminal (visning av ledigt skåp eller besökarinformation).
 
Gantner GT7-enheten är både snygg i sin design, användarvänlig och full av modern teknik. Med en tillhörande 4,3-färgskärm finns en pekskärms funktion. Med de integrerade högtalarna blir kommunikationen alltid optimal.

A Gantner 19

Lite fakta:

• Trådlöst gränssnitt och multiteknologiläsare - för alla populära RFID-teknologier, NFC-databärare och Gantner Connect.
 
• 4,3 färgdisplay med pekskärm som ger en tydlig användarvägledning.
 
• Tillgänglig med fingeravtrycksläsare för ökad säkerhet.
 
• Integrerad högtalare för användaråterkoppling.
 
• Ett appkoncept med en mängd olika applikationer. 
 
• Cloud-baserad G7 Connect-plattform med integrerat behörighetssystem för konfiguration, firmware och appuppdateringar.

• Enkel installation och bekväm Plug & Play-igångkörning.
 
Träffa Gantner på FIBO
Du kan träffa de Svenska representanterna för Gantner på FIBO den 4 -5 april. 
Kom förbi Ganters Monter 8/D46 och lär dig mer om hur du kan öka din lönsamhet samt höja kundupplevelsen på klubben.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB