Motosumo hjälper instruktörer med musik

Det Danska teknikföretaget Motosumo har gjort integrationer med Spotify och Apple Music. Nu kan du som instruktör spela dina favorit Spotify- eller Apple Music-listor under dina pass.

Motosumo levererar en unik kombination av tjänster genom att mäta effekter, puls, coacha, erbjuda gamification och agera som ett socialt nätverk. Allt detta utan att någon hårdvaruinvestering krävs. Istället använder medlemmen bara Motosumos speciella App i sin egen smartphone. 
 
Det är nu superlätt för instruktörer att använda sina spellistor under ett gruppträningspass, utan att lämna Motosumo-appen. Den nya uppdateringen integrerar Spotify-konton för både Android och iOS. iPhone-användare kan också ansluta sig till Apple Music. 
 
Med några snabba manövrar kan du ladda upp spellistor som passar perfekt för den musikstil som du önskar på dina pass. Inget behov av bärbara datorer eller byta mellan appar. Anslut bara via en aux-kabel och du är redo att köra igång. För extra motivation har Motosumo också enkelt inkluderat en ”soundboard" laddad med coola effekter. 
 
Som en extra bonus kan du även introducera och redigera din träningsnivå i Profil-sektionen - för en mer personlig upplevelse.
 
 
Motosumo Sounds effect
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo