Wondr – Systemet som automatiserar verksamheten

Wondr är affärssystemet för alla inom träningsbranschen vare sig det är ett klassiskt gym, en yogastudio, crossfitbox, PT studio eller något helt annat. Systemet erbjuder allt från kortlösa digitala medlemskap, automatisk kundretention, CRM och kortbetalning utan ett externt kassasystem. Det kan dessutom anpassas för att fylla olika typer av anläggningars behov. 

Med Wondr som affärssystem kan er verksamhet automatiseras och effektiviseras. Wondr är digitalt och enkelt att administrera, inga papper eller fysiska medlemskort behövs för att era medlemmar ska kunna träna hos er, med Wondr är allt som behövs en smartphone. Medlemmar kan göra allt från att köpa medlemskap, checka in på pass, hantera betalningar, hålla koll på sin träning och mycket mer. Systemet samlar inte bara allt medlemmar behöver utan erbjuder även en mängd funktioner som underlättar driften av hela anläggningen. 
 
Systemet samlar inte bara allt medlemmar behöver utan erbjuder även en mängd funktioner som underlättar driften av hela anläggningen. 
 
Wondr hjälper till att behålla och aktivera medlemmar via ett automatiserat retentionssystem, som på egen hand känner av när till exempel ett meddelande ska skickas till en särskild medlem. Wondr har även ett inbyggt medlemskassasystem. Medlemmar kan själva lägga till sitt bankkort och sedan finns det sparat för både medlemskapsdragningar och andra köp. Ett inlagt kort på medlemsprofilen underlättar även merförsäljning då det är enkelt att debitera direkt eller köa köpet med kommande medlemskapsbetalning. 

 
Det är väldigt smidigt att få grym koll på verksamheten med Wondrs utförliga rapporter. Att ha koll på samtliga delar är en viktig del i att kunna öka sin lönsamhet. 

 
Med hjälp av Wondrs CRM-verktyg kan leads snabbt göras om till kunder och det blir enklare än någonsin att hålla koll på befintliga medlemmar. Med kampanjverktyget kan kampanjer skapas och spridas via enkla landningssidor och på så sätt blir det möjligt för fler kunder att hitta till er anläggning. 
 
Wondr är ett system med många smarta funktioner som båda kan automatisera er verksamhet och öka lönsamhet men det är även ett system som kan anpassas efter olika anläggningars behov. På grund av att systemet är baserat på moduler väljer ni vilka funktioner ni har användning för - ett multifunktionellt verktyg som kan åstadkomma underverk för verksamheten. 
 
Vill du veta mer om hur Wondr kan förbättra er verksamhet? 
Rate this item
(2 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB