En bra arbetsplats, ett fantastiskt gym!

Studier har visat att engagemang mellan medlemmar och personal samt möjligheten att följa sin progress, bidrar till att man väljer att stanna längre på en anläggning. Med Advagym kan du göra just detta. 

Vill du skapa en bättre arbetsplats för din personal och ett fantastiskt gym för dina medlemmar? Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Just nu kör vi en sommarkampanj, installera och kör igång din personal under juni och juli i lugn och ro och betala i september, redo för höstens tillströmning!
 
Advagym är en ny digital tjänst från Sony utvecklat med fokus på träning för styrka och kardio. Med trådlösa sensorer för styrkemaskiner, zon puckar och en tränings app, får tränare och PT´s ett verktyg där man kan hjälpa sina medlemmar. Medlemmarna kan logga och följa sin träning och anläggningen får data kring medlemmarnas aktivitet och vilka maskiner och zoner som används.

Advagym ger medlemmar program med instruktioner och videos som ger både säkrare och effektivare träning. Ett program kan innehålla flera maskiner och zoner och ger ett bättre nyttjande av gymmet samt mer tid för personalen att engagera sig i medlemmarna och gymmet där det behövs.
 
Adva PT Stod

En personlig tränare till alla? Med Advagym kan en PT dela program med medlemmarna för att sen följa och coacha dem via tränings appen mellan de personliga mötena på gymmet. Anläggningen kan erbjuda ”PT för alla”, som en del av eller tillägg till medlemskapet. Mer engagemang, och business för både PT och gym.

Advagym skapar motivation för medlemmarna i deras träning och ett ökat engagemang med din personal. Som en bonus får man en säker träning med instruktioner, videos och program och fler medlemmar till maskiner, zoner och löpband. Maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så berättar vi mer. 
 
Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB