Eleiko vinner kontrakt med amerikanska armén och flottan

Den amerikanska armén har valt Eleiko som nyckelleverantör för träningsutrustning. Dessutom har US Navy valt att teama ihop med det framgångsrika familjeföretaget som utbildningspartner.

Eleiko har under längre tid bearbetat den amerikanska marknaden och äntligen tecknat ett femårsavtal med US Navy som utbildningspartner, värt 3 miljoner dollar. Militärmakten har en tydlig koppling till Eleikos framstående performance-segment, där man tränar för att prestera så bra som möjligt inför en given uppgift.
 
Avtalet innebär bl.a. att Eleiko kommer skräddarsy träningsupplägg och utbilda deras fitnesscoacher inom ramen för ett program som heter NOFFS (Navy Operational Fitness & Fueling System). NOFFS är ett program som instruerar dig om hur man på ett effektivt och säkert sätt kan träna och göra hälsosamma näringsval både ute i fält men även hemma på bas.
 
”US Navy ser i Eleiko en stark partner när det gäller utrustning och utbildning med ett bevisat och starkt engagemang för att erbjuda högsta kvalitet”, säger Erik Blomberg vd på Eleiko Group.
 
 
Rate this item
(0 votes)
Johan Klavestrand

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB