Activio lanserar ny lösning

Activio ́s system har i över 16 år hjälpt gym, skolor och professionella idrottsklubbar med pulsbaserad träning. Allt för att skapa en unik, roligt och motiverande träningseffekt.

Nu växlar Activio upp och tar plats i den digitala utvecklingen för att än en gång visa hur vi ökar beläggningen på Sveriges gymanläggningar. Activio´s system ökar gymmets kundupplevelse och tjänsten passar perfekt i utbud som exempelvis indoor cycling, indoor walking, indoor running, olika former av cirkelträning samt Small Group PT.
 
Numera erbjuds även en öppen plattform ”Open Activio™” så att medlemmar kan nyttja egna pulsband och wearables av olika märken. Att integrera med andra plattformar såsom Strava, Runkeeper, Apple Health och Google Fit är ytterligare ett steg att knyta samman träningsupplevelsen mellan olika plattformar för klubbmedlemmar.
 
Activio bild 19
 
 
En annan viktig nyhet är att Activio numera samarbetar med sin nya partner www.svexa.com. Svexa är ett analys- och intelligensföretag inom träning och hälsa, som består av ett team världsledande experter från Karolinska, Stanford och Oxford Universitetet. Forskare från Svexa har de senaste 15 åren utvecklat beräkningsmodeller och algoritmer för att individanpassa och optimera träning, prestation och återhämtning, både för elitidrottare och motionärer. 
 
Tack vare samarbetet med Svexa erbjuds Activio´s kunder ett unikt forskningsbaserat utbildningspaket för anläggningens instruktörer/PT ́s inom puls, watt, cykel och kardiovaskulär träning.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB