Musik med kvalité och driftsäkerhet

Gymmusik levererar musiklösningar till träningscenter i Sverige, Finland, England och Danmark, totalt 550 anläggningar.

Set4Play Enterprise är en effektiv och kostnads-besparande helhetslösning för att producera och distribuera passmusikmixar samt koreografi-information (text, video, ljud, inlärningsstöd) till många instruktörer. Naturligtvis handlar det om mobila verktyg.

Passmusiktjänsten Set4Play finns nu i en ny version, där instruktören som vill göra sin egen musikmix kan jobba helt och hållet på sin mobil.

Musik för träningsinspiration erbjuder vi genom tjänsten Pin2. Musikprofil och ljudvolym ställs in på webben för att passa besökarprofilen över dagen och veckan. Uppspelning genom musikbox med högsta ljudkvalitet och driftsäkerhet. 
 
Röstmeddelanden med information och erbjudanden som stödjer er verksamhet kan spelas upp på valda tider.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB