Power Plate presenterar nya, spännande produkter

Power Plate lanserar en ny linje vibrerande premiumprodukter, som bygger på 20 års erfarenhet av vibrationsträning.

De nya produkterna är Power Plate Pulse, DualSphere och Roller. Perfekta verktyg som hjälper användaren att mjuka upp muskler och bindväv för att värma upp och återhämta sig snabbare. De lämpar sig lika bra före/efter ett träningspass, som under en lång dags inaktivitet.
 
Effektiv "Targeted Vibration"
Targeted vibration-produkterna är portabla, enkla och effektiva att använda. Oavsett om man står inför en viktig match, ska träna på gymmet, sitter vid kontoret, är hemma eller på resande fot. De är framtagna för att effektivt behandla spända muskler och stel bindväv. Alla produkterna har sina egna unika funktioner och ger bland annat:

• Avslappning och återhämtning för stela och ömma muskler.
• Accelererad uppvärmning och återhämtning före och efter prestation. 
• Förbättrad cirkulation, mjukare muskler och smidigare bindväv.
• Förbättrad rörlighet.
• Minskad smärta.
 
Power Plate Targeted
 
Bli återförsäljare
Är just ditt gym intresserad av att jobba med TVP produkterna? De kan bli ett fantastiskt tillskott för alla gym, med eller utan Power Plate. 
 
Med dessa produkter kan ni ge kunden det lilla extra. Antingen som ett PT-verktyg eller för att skapa merförsäljning mot befintliga medlemmar. Vid intresse, skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
 
Testa på Fitnessfestivalen
Power Plate är på plats under Fitnessfestivalen den 6 - 8 december på Stockholmsmässan.
Besök gärna monter A04:17 och testa dessa produkter.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB